A GOXM Training & Consulting az észak-yorkshire-i Harrogate-ben található fő profilja az üzleti angol képzés és készségfejlesztés.

Nem a hagyományos, megszokott angol nyelvoktatással foglalkozó cég vagyunk, amellyel valószínűleg már Ön is találkozott.


Nem hiszünk abban, hogy Önt egész nap egy biztonságos tanteremben tartsuk és ’mesterséges’ angol nyelvre oktassuk.

Viszont hiszünk Önben, hogy képes kilépni a komfort zónájából és aktívan bekapcsolódni az Önt körülvevő valódi angol nyelvi környezetbe úgy, hogy kész próbára tenni teljes nyelvi készségtárát valós idejű üzleti helyzetekben, közvetlen visszacsatolással nyelvi teljesítményének hatékonyságáról.

Hiszünk abban, hogy Ön a foglalkozásának és szakterületének megfelelő brit kollégákkal fog társalogni, tapasztalatokat megosztani valamint nemzetközi kapcsolatokat építeni.

Célunk, hogy az Ön angol nyelvi coaching programját úgy tervezzük meg, hogy a kulcsfontosságú üzleti helyzetekben használt nyelvet, Ön minél hamarabb elsajátítsa és az igazi nyelvi miliőben magabiztosan és gördülékenyen használja, illetve gyakorolja.

Megmutatjuk az utat, és minden egyes mérföldkőnél ott leszünk, hogy útbaigazítást adjunk Önnek a haladáshoz, továbbá ott leszünk, hogy együtt ünnepeljük Önnel a program alatt elért sikereit és angol nyelvtudásában frissen szerzett önbizalmát.